WANDEN

Wanden die tegen een stootje kunnen

Bij voorkeur worden Lexan™ Cliniwall™ polycarbonaat platen gebruikt omdat ze een uitstekend alternatief vormen voor de PVC- en polyesterplaten. Ze beantwoorden aan de de vereisten van de huidige Europese normen. Deze antibacteriële platen vormen een sterke bekleding die tegen een ruwe behandeling kan. Ze zijn buitengewoon goed bestand tegen stoten en chemicaliën en hebben een uitzonderlijke vormvastheid. De oppervlakten kunnen eenvoudig worden afgeveegd, met stoom worden gereinigd of met water worden bespoten.

De wanden zijn volledig chemisch gebonden en zijn vrij van mortel. Gelijkmatige gevormde ronde hoeken, die op een speciale manier op de werf warm gevormd worden, voorkomen scheuren die bacteriën herbergen. Er zijn dus geen hoekprofielen, wat zeker de hygiëne ten goede komt. De platen sluiten vanaf de plinten tot aan het plafond.

Diverse mogelijkheden

In combinatie met de plaatwanden zijn er diverse nieuwe en klassieke materialen om wanden te bekleden al naar gelang de wensen van de klant of de bestemming van de ruimte. We denken hier aan ceramische tegels, natuursteen, inox, hout...

Nederlands
Topfoto: 
Contact Realisaties Polycarbonaat Totaalprojecten Realisaties