Vloeren

Vloeren zonder zorgen

Epoxy vloeren

Wij garanderen topkwaliteit in design kunstvloeren, rekening houdend met de wettelijke regels op het gebied van hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid in nauwe samenwerking met architecten, binnenhuisarchitecten en studiebureaus.
Onze vloeren zijn geschikt voor distributiecentra, magazijnen, showrooms, winkels, kantoorruimtes, laboratoria, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, openbare ruimtes, sport- en recreatiecentra...

De mogelijkheden van de kunststofvloeren zijn groot: uitzicht van marmer, beton, naturel of gevlamd effect in mat of zijdeglans. Met behulp van bepaalde kleurcombinaties voldoet een vloer volledig aan uw wensen.

Hierbij kan in het ene geval worden gekozen voor een functionele vloeistofdichte, chemisch bestendige vloerafwerking, terwijl in het andere geval de keuze valt op een kleurrijke vloerafwerking. Onze vloeren zijn hygiënisch, naadloos, slijtvast, stevig, duurzaam en hechten zich perfect vast op hout, beton of andere ondergronden. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te dweilen of professioneel te reinigen.

PVC-vloeren

De PVC vloertegel heeft een lichte structuur die zorgt voor een mooie uitstraling en een goede antislip, zelfs in natte omstandigheden. De PVC vloertegels voldoen aan de HACCP normen. Ze zijn antislip en zeer goed te reinigen. Hierdoor zijn de vloeren uitermate geschikt voor horeca, keukens, voedingsindustrie…
Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking volgens de PBV norm. De vloeren zijn chemicaliën bestendig waardoor ze eveneens geschikt zijn voor werkplaatsen, industrie…

Deze PVC tegels kunnen vrijwel op iedere ondergrond gelegd zonder tijdelijke sluiting van uw zaak.
De vloeren zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Lasnaden zijn in verschillende kleuren leverbaar waardoor tal van mogelijkheden in uw keuken gecreëerd kunnen worden.

Onderhoud

Afhankelijk van de vloersoort en de gebruiksintensiteit kunt u stofzuigen, vegen, dweilen of professioneel reinigen. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of chloorhoudende producten voor het reinigen van uw designvloeren.

Nederlands
Topfoto: 
Contact Realisaties Polycarbonaat Totaalprojecten Realisaties